Mote – hobbyen som farger hverdagen

Det er sunt å ha en hobby eller to som tar tankene og oppmerksomheten bort fra stress, jobb og bekymringer. Hvis hobbyen i tillegg kan være praktisk eller nyttig, så er dette selvsagt enda bedre!

Akkurat mote er noe du ikke helt kommer unna uansett hvilke tanker du gjør deg om det, ettersom mote er rundt oss hele tiden. Å ha mote som hobby kan derfor være en flott måte både å bruke sin kreativt, og å vise frem personligheten sin på en morsom måte. Mange tenker kanskje at mote nødvendigvis må være dyrt, men slik er det selvsagt ikke. Mote er ikke kun de aller dyreste luksusmerkene. Det handler minst like mye om hvordan du velger å gjenspeile deg selv i det folk ser best, nemlig klærne dine.

Kombiner mote med hverdagsliv

Akkurat hvordan mote påvirker hverdagen din vil selvsagt være avhengig av hvordan hverdagen din ser ut. Jobber du innen finans vil du nødvendigvis ikke like enkelt velge rocka t-skjorter til jobb, mens noen som jobber med kunst eller musikk ikke nødvendigvis er ute etter det nyeste innen dresser for herre. Til tross for at hverdagslivet vil ha innvirkning på hvordan du kan utfolde deg når det kommer til mote, så finnes det alltid en rekke kule måter å skille seg ut fra mengden på.

Farg personligheten med klærne dine

Faktisk er det slik at klærne du har på deg i stor grad kan påvirke hvordan du føler deg. «Power dressing» og «dress to impress» er begreper som har rot i virkeligheten. Det handler ikke bare om at andre skal se deg som profesjonell og kompetent, men også at du skal kle deg på en måte som gjør at du føler deg profesjonell og kompetent. Med mote som hobby er dette noe du enkelt kan få til.
Kanskje mote er en hobby for deg?