Kjente musikere og artister

Mange kjente musikere og artister starter i det små. Det gjelder også for svenske Tim Bergling, bedre kjent som Avicii. Han begynte å produsere musikk på soverommet, men har nå blitt en av de største suksessene innen musikkbransjen. En norsk musiker som har gjort det bra innen EDM, er Kygo, eller Kyrre Gørvell-Dahll, fra Bergen. Han ble kjent da han la ut musikk på nettet. I dag er det mange artister som gjør det på den måten, og internettet har dermed gjort det mye enklere for unge musikere å bli oppdaget av fans og produsenter.

Selv om utenlandsk musikk selger bra i Norge, er det også mange norske artister som lager god og spennende musikk. Gruppa Jaga Jazzist har eksistert i 21 år, men lager fortsatt musikk sammen. Jaga Jazzist spiller eksperimentell jazzmusikk, men likevel appellerer de til et veldig bredt publikum. De har gjort stor suksess på mange festivaler, og har vært helt oppe på tredjeplass på den norske albumlista. Det skjedde i september 2003, da de var den mestselgende norske gruppa. Lars Vaular er en annen norsk artist som gjør det bra for tiden. Han lager allsidig rapmusikk, og våger å skille seg litt ut. Her på it-all-starts-with-one.com handler alt om musikk. Dette er en nettside for alle som liker musikk, og vi skal prøve å skrive om mange ulike sjangere innen musikkens verden.

Rådhusplassen 2015 kan by på mange kjente artister. Blant annet kommer årets Eurosongvinner Måns Zelmerlöw. En annen Eurosong-stjerne som kommer er australske Guy Sebastian. Andre artister som kommer, er Sondre Justad, Gabrielle, Nico & Vinz og britiske John Newman. Der kan man altså oppleve mange av de mest kjente artistene våren 2015, og dersom man ikke har anledning til å dra på Rådhusplassen, kan man få med seg konserten på TV eller på nett-TV.