De kuleste musikkspillene

Det er aldri feil med en skikkelig god plate i bakgrunnen, uansett hva man holder på med – men noen ganger kan det være morsomt å være litt mer involvert selv.

Det finnes flere musikkspill på markedet enn noen gang, og en skikkelig klassiker er jo den gode gamle favoritten Guitar Hero. Dette spillet gir deg muligheten til å spille med på kjente rockesanger, og det har etter hvert kommet utrolig mange kule varianter, så det er mulig for alle og enhver å finne noe de kunne tenke seg å spille. Guitar Hero var riktignok ikke det første spillet i denne kategorien, men uten tvil det som har fått aller mest suksess.

Rock og penger

Det finnes også pengespill rettet direkte mot rockefansen, og et godt eksempel på dette er NetEnts sinnsykt kule spilleautomat bygget på bandet Motörhead, som du kan lese om på Norgekasino. Her lokkes det med free spins og bonusspill, og selvsagt klassisk rock fra et av musikkhistoriens tøffeste band. Her får du full pakke: Det er spennende, du har muligheten til å vinne penger og ikke minst er det hele akkompagnert av perfekt lyd.

Musikkskyter?

Et nyere spill som inkluderer musikk i spennende setting er Chroma fra Harmonix. Dette er et free-2-play skytespill hvor skyteren har mulighet til å bevege seg fritt i spilluniverset. Her vil musikken påvirke både våpen og ammunisjon, noe som betyr at musikken vil ha direkte innvirkning på hva som skjer med spilleren underveis i spillet.

Per i dag finnes det en rekke musikkspill som ikke helt klarte seg etter den store popularitetsbølgen som Guitar Hero skapte. Et eksempel på dette er Rock Band, som ligner på Guitar Hero, men som inkluderer flere instrumenter. Det kom nye spill sist i 2008, og selv om det var planlagt flere utgivelser ble dette aldri noe av.